Apr 23, 2012

Nivea pure and sensitive

Som några av er vet, har jag buzzat Nivea pure  and sensitive deo. Den är ny, innehåller 0% alkohol, 0% parfym, 0% parabener. Den är utvecklad för känslig hud och innehåller kamomillextrakt och avokadoolja. Jag var väldigt misstänksam men beredd på att lukta svett eller nåt annat skumt ett par dagar. Nu när jag åtagit mig det här och så.

Det var inga problem att ragga försökskaniner men jag vet inte vad ni tycker om deon? Doften? Känslan? Effektiv?

Jag använde den i en vecka eller nåt innan jag använde min gamla deo igen. Jag blev förvånad över att Nivea funkade minst lika bra som den gamla som jag använt i flera år och varit ganska nöjd med. Jag kanske rent av kommer att köpa den nästa gång jag ska fylla på förråden!


1 comment:

The Lorentz Family said...

Jag har nu använt den sedan skärtorsdagen. Tycker att det har fungerat helt ok. Är inte förtjust i roll-on deodoranter o använder vanligtvis en stick av annat märke. Men eftersom jag inte är rädd för att pröva något nytt så gav jag den en ärlig chans. Doften är det inget fel på. Dock tycker jag inte att den håller sina 48h. Som småbarnsmamma har man inte mycket tid att göra sig iordning och då är det en nackdel att den tar lång tid att torka innan man kan klä på sig. Tar man på sig för snabbt blir tröjan blöt vilket inte direkt bidrar till en skön upplevelse. I det stora hela tycker jag att deon är som vilken annan som helst av märkena i den klassen. Helt ok.