Oct 6, 2011

Time Flies When You're Having Fun!

De senaste månaderna har varit de roligaste i mitt liv. Espen har gått från att bara kunna ligga där och göra sälen till att sitta stadigt, rulla runt, åla, gå med stöd, resa sig upp med stöd, krypa, till att gå helt själv. Nu leker han lekar med mamma och pappa som han själv tar initiativ till, t ex jage och tittut. Dagarna är fulla av skratt och endorfiner.

Espen säger hej, hej då, tacktack, varsågod, mamamamama, dada, titta, titta där, gröt. OK, så det är kanske bara jag som förstår honom... Jag försöker ta hand om allt hemma men det är svårt när jag har en hustomte som plockar ur smutsig disk snabbare än jag kan plocka i den. Det är utmanande och mer psykiskt påfrestande än jag trodde att byta blöja på en liten ål med bajsig rumpa som rullar runt, kryper runt och GÅR runt på skötbordet och sen kissar.

Jag är så lycklig över att få uppleva att vara en mamma. Jag hade inte räknat med att få göra det, bara hoppats. Jag känner mig rikare på grund av alla tuffa erfarenheter och lyckligare tack vare all glädje Espen sprider runt omkring sig, speciellt till mig.


Tacka vet jag Vanish. Jag sprayade strumporna och hällde i lite Rosa i tvätten och allt ser jättefint ut nu. Nedan hur det kan se ut när man ätit lite riven morot...



3 comments:

Anonymous said...

Å så mysigt. I miss you! Come visit us soon! XOXO, Grandma

Unknown said...

Fina fina Lisa och fantastiskt söta Espis.

Min plats i solen said...

Söt som socker är han er lille Espen! :) Och vet du vad Lisa, föräldraskapet blir bara bättre och bättre. Jag har själv tonåringar och det är fantastiskt roligt. Helt annorlunda mot småbarnsåren på många sätt och på många sätt inte. För kärleken är precis lika stor och vardagen lika härlig.

Tack för din fina kommentar på min blogg och mitt inlägg om att vara nybliven mamma. Vad glad jag blir! :)

Ta hand om dig!

Kram Lotta